Övrigt

Disney tar inte tillbaka James Gunn

Disney har satt ner foten. De kommer inte att ta tillbaka James Gunn för att regissera Guardians of The Galaxy vol.3. Beslutet kom efter ett möte mellan Gunn och studio-ordförande Alan Horn. Gunn blev sparkad från projektet för ungefär en månad sedan då ett dussin tweets som han hade gjort för ett sekel sedan dök upp.

Det visade sig då att han hade skämtat om pedofili och våldtäkter. Detta fick Disney tillsammans med Marvel att ta ett hastigt beslut och avskeda honom. Gunn har sedan dess fått ett otroligt stöd från både stjärnor från filmen samt fans av serien genom ett öppet brev.

Gunn tryckte hårt för att få en andra chans och Horn bestämde sig då för att ha ett möte med honom men bara utifrån artighet då det aldrig fanns på bordet att han skulle komma tillbaka. Mötet i sig beskrevs som professionellt och hövligt.

Enligt insider källor sägs Marvels chef Kevin Feige sägs ha varit på resande fot. Samma källor säger även att han har tryckt på att försöka få tillbaka Gunn som regissör. När Feige är tillbaka så ska Marvel och Disney fortsätta leta efter en ny regissör. Ingen vet än om detta kommer att påverka produktionsschemat.

Filmen skulle gå in i produktion i början på 2019 och det sägs att Gunns manus fortfarande kommet att användas för den tredje filmen.

Källa: Variety

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!