Skrivet den 28 november 2018 kl 21:23 av Bilar, NyheterKommentarer inaktiverade för En första titt på BMW Vision iNEXT1305

En första titt på BMW Vision iNEXT
SAV

BMW visade precis upp sin Vision iNext prototyp. Det är BMWs elektriska bil, en något större bil än vad vi vanligtvis är vana vid när det kommer till elbilar. BWM kallar den för en SAV (Sport Activity Vehicle) istället för SUV (Sport Utility Vehicle) Engadget har varit på presentation av BMW Vision iNext. Bilen har level 3 autonomi, klara av 70 mil på en laddning och kommer med 5G uppkoppling.

Den bästa platsen för en resa är BMW Vision iNEXT. En vision av en bil som på alla tänkbara sätt förmedlar den trygghet och avkoppling som du annars bara känner när du är hemma. Helt eldriven, självkörande och fullt uppkopplad – BMW Vision iNEXT är framtidens elbil som ger resandet nya oanade möjligheter. En självkörande bil öppnar även en helt ny värld, rent interiört. Inte bara den innovativa och estetiska känslan – du kan själv bestämma vilka upplevelser du värdesätter mest. Visionen av en körglädje som gör vägen till den bästa platsen.

Engadget

 

Comments are closed.