Övrigt

Fallout 76’s beta kommer innehålla hela spelet

Studion bakom Fallout-spelen, Bethesda, har meddelat att deras kommande spel Fallout 76, kommer ha en väldigt generös beta innan spelets release i november.

Vanligtvis när spel får en beta så är det vanligtvis väldigt avskalat, ungefär som en demo. Och när väl hela spelet släpps så finns ingenting man låst upp i tidigare beta, sparat för sin karaktär. Men Bethesda har valt att gå en annan väg när det gäller betatestning.

Först och främst så kommer betan innehålla hela spelet. Alla framsteg man gör i spelet med sin karaktär, kommer att sparas till den riktiga releasen sen. Många såna här förhandstester har ofta någonting som kallas NDS (Non Disclosure Agreement), ett så kallat sekretessavtal som ofta innebär att man inte får visa eller diskutera vissa saker och till exempel streama med mera. Bethesda har meddelat att något NDA kommer inte finnas vilket innebär att det är fritt fram att streama, diskutera, lägga upp videoklipp etc.

Bethesda kommer till och början med välja ut spelare som förhandsbokat spelet och ge dem tillgång till betan. Sen kommer antalet att öka med tiden.

“Starting in October we’ll be selecting people who have pre-ordered the game from a participating retailer to enter our B.E.T.A.”

Betan kommer starta först på Xbox One någon gång i oktober, men kommer kort därefter till Playstation 4 & PC. Fallout 76 släpps till Xbox, Playstation & PC den 14:e november.

 

via IGN

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!