Övrigt

Flappy Bird driver upp priset på begagnade telefoner

Som vi skrivit om tidigare så togs spelet Flappy bird ner från de olika virtuella spelbutikerna. Detta då spelutvecklaren kände sig obekväm med den mediala uppmärksamheten som spelet gett honom.

Efter att spelet försvann från App Store och Google Play dröjde det inte länge förrän vi kunde se personer försöka göra sig en hacka på mer eller mindre tvivelaktiga tillvägagångssätt. Blocket.se är en av de andrahandsmarknader där personer nu försöker sälja allt från kunskap om hur du kan lägga in spelet på din telefon även efter att det är borttaget till att sälja telefoner med spelet inlagt på.

Priserna är allt från några hundra över vanliga priser till 30 000 kronor för en Samsung S4 med Flappy Bird installerat. Det är dock ingenting jämfört med priserna på liknande annonser på amerikanska Ebay.

Är du en av annonsörerna? Har du lyckats sälja en enhet med Flappy Bird installerat? Vi vill komma i kontakt med dig! Maila till [email protected].

 

Flappy-Bird Blocket

[related]Läs mer om Flappy Bird[/related]

[display-posts tag=”flappy-bird” exclude=”87815″ image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!