Övrigt

Förbättringar i PUBG är att vänta

PUBG Corp, utvecklarna bakom det populära spelet PlayerUnknown’s Battlegrounds, har nu lanserat en officiell hemsida som heter FIX PUBG som är en del av deras nya kampanj för att ta sig an de flertal buggar som spelare klagar på och göra spelat “bättre, mer stabilt och rättvisare”.

Den senaste tiden har PUBG Corp fått höra en del att de ska ”fixa spelet” Och de svarar med “Our dev team is gearing up for battle. Our mission: Destroy bugs, deliver long-needed quality-of-life features, and take PUBG to the next level by shipping fundamental performance improvements.”

PUBG Corp visar tydligt på sin hemsida vad de har gjort och vad de planerar att göra under de kommande tre månaderna som kampanjen pågår. Redan nu har de sänkt den genomsnittliga laddningstiden från 14.4 sekunder till 5.6 sekunder. En hel saker som hur de mäter avstånd, matchar karaktärer, och laddningstiden när vapen plockas upp ska genomföras inom de här tre månaderna.

Hela tilltaget med öppenhet och att involvera spelare i arbetet är ett smart tilltag då kampen om användare mellan PUBG och konkurrenten Fortnite fortsätter.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!