Övrigt

Fråga iLove: Stoppade iPhone-leveranser?

iPhone-bedjanKarl skrev: “Hejsan, jag har, som många andra, väntat väldigt länge på nya iPhone 3GS. Men idag när jag var inne på Telia i Östersund, och frågade hur det gick med leveranserna, så berättade killen på Telia att han hade pratat med en kund som hade varit på The Phone House, och deras leverans av iPhonar hade dragits tillbaka på grund av något fel! Jag har ingen aning om detta stämmer eller inte, det jag undrar är om någon annan kanske har haft problem med sin iPhone? Det var en sak som var värd att uppmärksammas tyckte jag iallafall!

Hej!

Detta är med största sannolikhet bara rykten som går. iPhone är världens mest framgångsrika telefonmodell och många tjänar på tro sig att “veta” saker och ting om denna telefon som inte andra vet. Detta gäller allt i från kvällspress som gärna skriver om bränder som iPhone och iPod eventuellt kanske kan stå bakom till personer som tror sig veta lite mer än andra.

Faktum är att ingen telefon någonsin har leverat så många nöjda kunder. Det är nog det är som är problemet, den säljs helt enkelt för bra.

Skicka dina frågor till [email protected] du också!

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!