Övrigt

Framtiden ser mörk ut för Lethal Weapon

Damon Wayans hoppar av serien

Den populära serien Lethal Weapons har tampats med en hel del motgångar under årets gång och det hela började i våras när Clayne Crawford fick sparken för sitt dåliga beteende mot sina kollegor.

Framtiden var oviss och det var inte alls säkert att man skulle kunna hitta en ersättare men till slut kom Seann William Scott till undsättning och axlade rollen som Roger Murtaughs (spelad av Damon Wayans) kollega i serien. En halv säsong bestående av 13 avsnitt beställdes av Fox och sedan beställde man även den andra halvan lite senare. Igår kom nästa bakslag för serien då Damon Wayans meddelade att han har valt att hoppa av serien av personliga skäl.

Damon släppte bomben helt utan förvarning i en intervju med Electric Urban Report och först trodde både publiken och personen som intervjuade Damon att det hela var ett skämt. Damon säger i intervjun att han är en 58 år gammal diabetiker som jobbar 16 timmar om dagen och tappar allt mer tid med sin familj och det går inte längre.

Damon kommer att fortsätta spela in avsnitt fram till i december och frågan är om serien kommer att få en ersättare eller denna gång läggas ned.

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!