Skrivet den 17 oktober 2013 kl 11:00 av NyheterKommentarer inaktiverade för Funktionsrikare Dropbox med Boxie för iOS553

Funktionsrikare Dropbox med Boxie för iOS

Även om iOS saknar ett filsystem så innebär det inte att du inte kan hantera dina filer via din iPhone. Med tjänster som Dropbox, Box, Google Drive, iCloud, SkyDrive och appar som GoodReader, Readdle Docs med mera finns det gott om alternativ.

Den populäraste tjänsten bland iOS-användare är utan tvekan Dropbox och även om de har en egen app finns de utrymme för förbättringar. En sådan mer kraftfull app för Dropbox är Boxie från Tapwings.

Här du navigera bland dina filer och kopiera, radera, byta namn, flytta med mera samt hämta hem och lagra filerna lokalt på din iPhone. Det går även bra att skicka filer till appen från andra och den stödjer förutom massor av filformat till och med zip-filer.

Tack vare bakgrundsfunktionerna i iOS 7 kan du också få notiser när något händer i din Dropbox. Smidigt om du delar mappar med andra och vill veta när filer läggs till eller raderas. Just att dela filer från appen till andra användare av Boxie är extra smidigt.

Andra funktioner är bildgalleri för dina foton och appen har inbyggd ljud och videospelare. Just nu saknas en version för iPad med det ska vara på gång. Boxie är inte för alla då Dropbox egen app inte helt dum den heller men är du ute efter lite kraftfullare hantering av dina filer i molnet är appen absolut ett alternativ.

MacStories och 9to5Mac har båda skrivit djupare recensioner av Boxie som jag rekommenderar om du känner att denna app skulle passa dig som handen i handsken.

Boxie för iOS säljs just i App Store till introduktionspriset 15 kronor.

Comments are closed.