Övrigt

Godbitarna från dagens rea i Apple Store

Apple kör idag som vi tidigare skrev en stor rea i svenska Apple Store där många produkter finns till nedsatta priser och det erbjuds även gratis frakt på utvalda varor. Vi har samlat några av godbitarna nedan som vi tycker är värda att titta extra på.

iMac

imac_27

Alla de fyra konfigurationerna av iMac säljs idag för 997 kronor lägre pris än vanligt och priserna börjar på 10 998 kronor.

Stöd Allt om Mac genom att köpa din iMac från Apple Store


MacBook Air 13-tum

air_13

13-tumsmodellen av MacBook Air kostar idag också 997 kronor mindre är normalpriset. 11-tumsmodellen har dock inte nedsatt pris men är du ute efter den större så har du köpläge idag då priset startar från 11 498 kronor.

Stöd Allt om Mac genom att köpa din MacBook Air från Apple Store


AirPort Express-basstation

airport_express

Skicka ljudet från iTunes, iPhone, iPod Touch eller iPad direkt till din stereo och slipp långa sladdar. Tack vare AirPlay är detta tillbehör nu ännu bättre och du får den 101 kronor billigare vilket idag blir 828 kronor. Läs också vår artikel Musik från Spotify eller iTunes trådlöst i hela huset.

Stöd Allt om Mac genom att köpa din AirPort Express från Apple Store


Apple In-Ear-hörlurar

in-ear

Få bättre ljud och stäng ute ljudet från omgivningen. Apples snygga in-ear-hörlurar med fjärrkontroll fås idag till 101 kronor lägre pris än normalt och du slipper frakten. Idag betalar du 708 kronor.

Stöd Allt om Mac genom att köpa Apple In-Ear-hörlurar från Apple Store


Apple Wireless Keyboard

apple_wireless_keyboard

Använd din iPhone eller iPad till att skriva på. Med ett Apple Wireless Keyboard får du ett mobilt kontor där det inte längre är svårt att skriva längre texter. Rabatten här är kanske inte så enorm. Vi pratar om 47 kronor men om du bara ska köpa detta så tänkt på att idag slipper du priset för frakten. Fås idag för 648 kronor.

Stöd Allt om Mac genom att köpa Apple Wireless Keyboard från Apple Store


XtremeMac Luna SST Bedside klockradio

luna

Väckarklocka och högtalare för sovrummet som dessutom kan fjärrstyras med din iPhone tack vare en gratis-app i App Store. Använd den tillsammans med en AirPort Express-basstation och få en trådlös högtalare i sovrummet. Idag får du 272 kronor i rabatt så priser landar på 818 kronor.

Stöd Allt om Mac genom att köpa XtremeMac Luna SST från Apple Store


Elgato eyeTV Hybrid

hydrid

Se TV på din Mac med eyeTV Hybrid från Elgato. Med den utmärkta programvaran eyeTV 3 så spelar du in program och du kan även se live och inspelade program streamade till din iPhone eller iPad också över 3G. EyeTV för iPhone och iPad kostar 28 kr i App Store.

Stöd Allt om Mac genom att köpa Elgato eyeTV Hybrid från Apple Store


Beats by Dr. Dre Solo HD

beats

Vill du inte ha hörlurar i öronen och riktigt bra ljud så passa på att idag köpa dessa utanpåliggande hörlurar från Monster. Idag får du 396 kronor i rabatt och de kostar 1 594 kronor mot tidigare 1 990 kronor vilken faktiskt är en riktigt bra rabatt.

Stöd Allt om Mac genom att höpa Beats by Dr. Dre Solo HD från Apple Store

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!