Skrivet den 26 maj 2014 kl 14:26 av NyheterKommentera462

Google+ 4.4 får nytt utseende och 9 nya funktioner

Google har under senaste veckan rullat ut en uppdatering av appen Google+ för Android. Förutom ett nytt utseende har appen fått nio nya funktioner som presenterats i en post på Google+ av Dave Besbris, efterträdaren till Vic Gundotra.

Bland nyheterna hittar vi Auto Awesome Stories som automatiskt skapar en slags dagbok som Google kallar travelogues av de bästa bilder och filmer du tagit när du har varit ute rest.

De filmer du laddar upp till Google+ redigerar Google automatiskt med klippningar, effekter och bakgrundsmusik med funktionen Auto Awesome Movies som demonstreras i videon ovan.

Sedan tidigare har Google+ gjort animerade GIF-bilder av fotoserier men nu låter Google dig skapa animationer med valfria bilder.

Fotoalbumen har tidigare varit ganska svåröverblickade och detta vill Google råda bot på genom att låta dig sortera bilder på datum istället för som tidigare beroende på när du laddat upp dem och vad filerna heter.

För dig som är nyfiken på hur många besökare din profil på Google+ har haft går räknaren nu att se i både Androidversionen och på webben.

Läs mer om nyheterna på Google+

[via:http://www.swedroid.se/google-far-nytt-granssnitt-och-med-version-4-4 ”Swedroid”]
[source:https://plus.google.com/+DaveBesbris/posts/Fpsv7ugKX9N ”Google+”]