Skrivet den 29 november 2018 kl 21:11 av Google, NyheterKommentarer inaktiverade för Google lanserar sina fotoböcker i Sverige298

Google lanserar sina fotoböcker i Sverige
Rätt bra priser är det också!

Vi är nog ett par stycken här i vårat avlånga land som har kopiösa mängder fotografier digitalt men när det kommer till utskrivna bilder är det lite sämre.

Detta vill nu Google att vi svenskar ska bli bättre på och därför kan man nu beställa Googles egna fotoböcker i Sverige. Tjänsten lanserade Google 2017 i totalt 13 länder men nu expanderar man och Sverige är ett av totalt 14 nya länder som får tillgång till tjänsten.

För 139 kronor får man en sju tum stor fotobok med mjukt omslag med totalt 20 sidor och betalar man 235 kronor så får man istället en inbunden fotobok på nio tum – men med lika många sidor. Skulle inte 20 sidor räcka så kostar dessa 5 respektive 10 kronor extra och frakten ligger på 65 kronor.

Återigen är det kul att se att Google lanserar något i Sverige och just fotoböcker var det inte så länge sedan Apple lade ned helt och håller så kul att det finns ett smidigt alternativ.

Vill ni titta närmare på fotoböckerna eller beställa en kan ni klicka er vidare här.

Källa Google

 

Comments are closed.