Övrigt

Google Now-kort kommer till Chrome på datorn

Google meddelar att man efter en dryg månads betatestande nu kommer att lansera Google Now-stöd i Chrome för Mac och Windows. Under de kommande veckorna kommer funktionen att rullas ut till alla användare.

För att få tillgång till Google Now-kort i Chrome krävs två saker: att du använder eller någon gång har använt Google Now på en Android- eller iOS-enhet samt att du är inloggad i Chrome med samma Google-konto. Då dyker en ny ringklocksformad ikon upp  i Chrome och i menyraden, precis som för Google Hangouts.


Då Google Now till stor del är platsorienterad kan det leda till en del märkligheter, men det flesta kort som dyker även på datorn baseras på den mobila enhetens position. Mer om detta finns att läsa på Google supportsidor.

iOS-användare hittar Google Now i appen “Sök på Google” och Android-användare har den antingen redan installerad eller behöver ladda ned appen “Google Sök” från Google Play Store.

[source:https://plus.google.com/100585555255542998765/posts/aqwUqfvfpVR “Google (Google+)”]

[related]Mer om Google Now[/related]

[display-posts tag=”Google-Now” exclude=”undefined” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!