by • 11 september, 2010 15:48 • Nyheter3 kommentarer384

Gör bra affärer i App Store med Appshopper

appshopper_iphone

Är du ute efter att göra bra affärer i App Store så är Appshopper appen för dig. Funktionerna finns också på sajten Appshopper.com men det är såklart smidigt att ha möjlighet att se dem i din iOS-enhet också.

I App Store kan det vara svårt att ha koll på vilka appar som uppdateras och vilka spel och program som helt plötsligt blir gratis eller sänker sitt pris. Det är här Appshopper dom in i bilden. Med appen kan man göra sökningar baserat på en mängd kriterier. Exempelvis universal apps, prissänkningar, gratisappar, uppdaterade, nya osv. Kombinera helt enkelt så det passar dig.

Exempel på hur man kan filtrera ser ni ovan. Vänstra är alla betalprogram som senast ändrade sitt pris. Oftast har de sänkt priset och då kan det vara dags att slå till. Högra är spel som ändrat sitt pris till gratis. Kanske kan man här få ett riktigt bra spel helt utan kostnad.

En annan bra funktion är Wish-list där du kan lägga till appar som du vill ha. Du får då en notifiering om någon ändring sker med appen. Den kanske sänker sitt pris om du har tur eller så väntar du in en viss funktion innan du slår till.

appshopper_ipad

I sökningen i iPad här ovan har jag koncentrerat mig på produktivitets-appar som senast uppdaterades. Kan vara bra att kolla in om en app har fått en funktion du saknat möjligen.

Appshopper är en universal app som dessutom är gratis. Så bra det kan bli.

AppShopper