Övrigt

Gourmania: Långt både på gott och ont

gourmania

Gourmania är ett spel som precis gjorts om till en version för iPhone. Vad hela spelet går ut på är att du ska hitta ingredienser till olika maträtter som du sedan ska laga till dina hungriga väntande kunder.

Det är inget tvivel om att man blir väldigt matsugen när man spelar Gourmania. Man ser överallt en massa mat framför sig och utseendet på spelet är en väldigt trevlig sådan. Det är färgglada färger här och där och det gör en på väldigt gott humör. Däremot är Gourmania är ett ganska långt spel, både på gott och ont. Banorna tar en mycket lång tid att slutföra och är ibland väldigt frustrerande då spelytan egentligen känns alldeles för stor. Detta kan man då märka när man ibland måste förstora bilden för att hitta ingridiensen du behöver. Även gränssnittet är ibland för litet då man ibland har svårt för att träffa rätt med fingret på skärmen.

För att sammanfatta det hela är Gourmania ett helt okej spel men det är tyvärr alldeles för stor spelyta och har ett alldeles för litet gränssnitt för spelaren. Det känns lite som att datorversionen av spelet blivit portat med ett par skillnader för touchnavigering. Det har dock ett trevligt pris på 7 kronor men tyvärr räcker det inte ända fram för att göra det särskilt fulländat att spelas på en mobil enhet.

recensionikonrecensionikon 2/5 iLove’s

Gourmania kostar 7 kronor och kan köpas från App Store här.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!