by • 25 februari, 2009 12:52 • NyheterInga kommentarer241

Hantera bärbara enheters medier med DoubleTwist

Programmet DoubleTwist har länge funnits tillgängligt till PC men har nu äntligen släppts i betaversion till Mac. Vad är då detta för ett program? Jo, det är programmet för den som inte blivit frälst av Apples iPhone eller iPod Touch.

Det kan nämligen vara ganska krångligt att hantera bilder, musik och filmer på andra mobila enheter då det inte medföljer något bra program som hanterar enheten. iTunes fungerar endast med iPodar och iPhones så vad gör man? Jo, man ladda ner DoubleTwist. Detta program är kompatibelt med en mängd olika enheter. Den stödjer allt från mobiler till obskyra ting som Zune! Även Sonys PSP stödjs.

Det är bara att koppla in din enhet så kan du enkelt överföra medier till och från den. Programmet sköter till och med allt formatkrångel, så du behöver aldrig själv konvertera mediefiler för att det ska passa enheten utan det fixar programmet.

En av de andra stora funktionerna är att man enkelt kan dela sin media med kompisar. Antingen genom att de får det direkt i DoubleTwist eller så kan de komma åt det via webben. Programmet har också inbyggt stöd för flickr och Facebook så att man genast kan ladda upp till dessa sociala nätverk direkt från programmet.

Via MacWorld