Skrivet den 11 oktober 2018 kl 08:09 av Nyheter2 kommentarer568

Här är Devialets nya mer prisvärda högtalare
Älskling jag krympte högtalarna

Ett par av de snyggaste högtalarna som gjorts är Phantom-högtalarna. Det är det franska företaget Devialets som ligger bakom dessa undersköna högtalare.

Utöver att de är fruktansvärt snygga så har de gjort sig kända för att vara något dyrare än andra högtalare i den här storleken.

Nu påstås det dock att de här högtalarna kan mäta sig med större högtalare både till ljudet och priset. Prislappen för dessa är nämligen cirka 16.000- 29.000kr beroende på utformning.

Dessa högtalarna är därmed inget du slänger in i studentlägenhen om du inte vill bli utslängd snabbt av störningsjouren. Men nu verkar Phantom har krympt högtalarna.

Devialets team på cirka 100 ingenjörer har under tre års tid tryckt in samma teknologi i ett par mindre högtalare. De har till och med lyckats få ner priset till $999. Phantom Reactor kallas de nya högtalarna som är fyra gånger så små som storasyskonen och ska enligt Devialets utsago leverera ”orimligt ljud”.

Även om högtalarna vid första anblick ser ut som en förminskat version av de större Phantom högtalarna så saknar Reactorhögtalarna metallic detaljerna som får Phantomhögtalarna att sticka ut. Storleken är något mindre än ett strutsägg och varje högtalare väger 4.5kg.

Phantom Reactor kommer komma i två versioner, en på 600W med 95 dB SPL och en större variant på 900W med 98 dB SPL. Båda versionerna har Bluetooth, Wi-Fi och självklart en optisk in, S/PDIF något som alla trådlösa high-end högtalare bör komma med. Du kommer kunna använda de här högtalarna med bland annat AirPlay, UPnP och Spotify Connect. Enligt Devialets så kommer de kunna spela från hela 18Hz upp till 21Khz utan något bakgrundsbrus eller distorsion. Allt tack vara Devialets unika design.

  • Peak power – Up to 900 Watts

  • Sound impact – Up to 98 dB

  • Frequency response -18Hz – 21kHz

TheVerge

2 kommmentarer på Här är Devialets nya mer prisvärda högtalare

  1. xhit skriver:

    Snygga? Designern verkar ha inspererats av havsdjuren som man filmat i dom djupaste havsgravarna. Och Dubstep i reklamen? *Ta sig för pannan*

  2. steffo76 skriver:

    Är det så bra ljud ur dessa som de får oss att tro?. Eller är det en hype produkt?