Övrigt

Har din iPhone 6 eller 6 Plus blivit böjd eller skev?

För att försöka få en lite mer verklig bild av hur stort problemet med böjda iPhone 6- och 6 Plus-enheter faktiskt är söker vi dig som har drabbats. I detta fall är vi intresserade av fall där användaren inte medvetet böjt eller gjort den skev, vilket vi i övrigt tror väldigt få svenska medborgare har intresse av att göra.

Om du vid normalt användande har upptäckt att din enhet blivit skev uppskattar vi om du antingen kommenterar här nedanför eller skriver i forumtråden som handlar om just detta.

Även iPhone 6-användare kan behöva oroa sig

Vi har tidigare berättat att Joacim Melin på Macpro.se vid normalt användande på kort tid har lyckats böja sin enhet, utöver alla andra rapporter som finns ute på internet. Men nu har en annan användare berättat om samma sak fast för den mindre iPhone 6-modellen.

Uppgiften kommer från ett inlägg skrivet av John Ekström (‘ztikkan’) på Array.se:s forum. Han hämtade ut sin iPhone 6 i fredags och menar på att den vid normal användning med Apples orginalfodral efter mindre än en vecka har lyckats få den en aningens böjd. John tror själv att har att göra med att han har haft den i framfickan på sina jeansbyxor.

Böjd iPhone 6 – från forumanvändaren ztikkan

Jag är drabbad tyvärr! Hämtade ut en 64gb spacegray 6’a (ej plus) hos Telia i fredags och nu när jag tittar i profil från ena kortsidan så att säga, ser jag att den har fått sig ett litet “knäck” precis under simkortshållaren. Kan inte påstå att jag är vårdslös mot telefonen och har haft den i Apples egna läderskal. Dock har jag den alltid i vänster framficka i mina jeans och det är klart att det kan bli en del tryck/spänningar mot mobilen när man sitter ner/böjer sig men inte f*n ska den väl bli skev av detta?

Enskilda sådana här incidenter kan alltid förekomma oavsett produkt eller tillverkare, och för att få ett hum om hur vanligt detta faktiskt är gällande Apples nya modeller söker vi fler exempel från verkliga livet.

Skriv en kommentar här nedan eller ännu bättre i forumtråden om ämnet.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!