Skrivet den 2 januari 2019 kl 15:29 av Nyheter, Teknikveckan2 kommentarer1669

Har du koll på våra Facebookgrupper?
Det finns en hel del att välja på!

Vi hänger inte bara på Teknikveckan.com utan har även en hel djungel av spännande Facebookgrupper med olika teman där man kan fråga om hjälp, tips eller bara prata med sina härliga medmänniskor. Nedan har vi listat våra Facebookgrupper som ni mer än gärna får ta en närmare titt på:

ApplebubblanVår största grupp på Facebook med en bit över 8000 medlemmar där vi pratar om Apple och deras produkter, pratar om nya funktioner, vad vi önskar för framtiden och delar med oss av våra erfarenheter med tips och annat.

Applebubblan SupportPrecis som namnet på gruppen hintar så är detta gruppen för dig som behöver hjälp med att lösa ett problem med din Apple-produkt, här är inga frågor dumma och hur lätt eller hur avancerad frågan än är så finns det snälla medmänniskor som är redo att hjälpa till.

Applebubblan Köp & SäljÄr det dags att köpa en telefon eller kanske göra dig av med en? I denna grupp kan du sälja och köpa Appleprodukter eller kringprodukter som är relaterade till Apple.

HomeKitbubblanGillar du hemautomatisering och använder dig av HomeKit så är denna grupp ett måste, här tipsar vi om olika HomeKit-produkter, pratar om HomeBridge, ger varandra hjälp om man stöter på problem och mycket mer.

ShortcutsbubblanShortcuts är en trevlig app från Apple och i denna grupp delar vi med oss av våra egna (eller andras shortcuts), håller du på att bygga en egen och har kört fast går det även utmärkt att be om hjälp på traven.

TeknikbubblanAllt med ett kretskort eller ettor och nollor går det att prata om här och du kan hitta tips på nya produkter, få köpråd och mycket mer – högt som lågt.

Android & GooglebubblanÄlskar du Android och dess ekosystem så får du inte missa denna grupp där vi tipsar om nya telefoner, funktioner och mycket mer.

Android-supportbubblanAllt går inte alltid som en dans på rosor och då är det bra att det finns nära till hjälp! Här kan du ställa vilka frågor du vill om Android-produkter.

Film- och TV-bubblanHär pratar vi om allt som rör filmer och TV-serier och tipsar varandra om saker man måste se innan man dör och vad som bör undvikas om man har råkat offra två timmar av sin dyrbara tid på en riktig kalkonrulle.

SpelbubblanGame On! Här håller vi oss borta från plattformsprestige och pratar om spel till PC, Xbox, Playstation, Nintendos konsoler och även en skvätt brädspel.

PlexbubblanOm du är sugen på att få ordning på din filmsamling och göra den digital så är Plex ett väldigt trevligt alternativ och i Plexbubblan går det alldeles utmärkt att be om hjälp eller tipsa om nya funktioner eller hårdvara.

ElbilsbubblanSugen på en Tesla eller vill du bara läsa om folks erfarenheter av att äga en elbil? Då är detta rätt grupp att gå med i, här pratar vi om alla nyheter som sker när det kommer till elbilar.

Sist men inte minst så har vi även ett gäng helt nya grupper som för tillfället är mer eller mindre tomma så vill ni vara med och forma dessa så se till att gå med!

Google Home-bubblanHär pratar vi om allt som har med Google Home att göra, allt från röstassistenten till olika produkter som går att köpa.

Google Home SupportbubblanHar du slitit håret av dig, kastat telefonen i väggen och svurit att gå över till papper och penna igen? – Hoppas inte, för hjälpen är nära, här ställer vi frågor kring allt som rör Google Home.

Receptbubblan Trött på köttbullar och spaghetti , falukorv och stuvade makaroner eller den där köttfärssåsen du har ätit i tio år? Receptbubblan kan piffa till vardagen, och här delar vi med oss av våra skapelser och det är allt från vardagsmat till festmåltider både i bild och textform.

Hemautomatiserings-bubblanSugen på att göra hemmet smartare men inte riktigt har koll på vilken tillverkare du ska ”investera” i? Här pratar vi om hemautomatisering utan inriktning på någon specifik tillverkare.

XiaomibubblanXiaomi är ett kinesiskt företag som gör allt från hemautomatiseringprylar, elskotrar till luftrenare och 4K-projektorer. Behöver du någon att diskutera hur du lättast beställer hit produkterna eller vilket filter som är bäst till din nya robotdammsugare så är det här det händer.

2 kommmentarer på Har du koll på våra Facebookgrupper?

  1. mrTravolta skriver:

    Wow, det var ett gäng! Hur ska man hantera en massa grupper på Facebook lättast? Läser ni dem en och en, läser ni inläggen som dyker upp i ert flöde eller kan man läsa inläggen i grupperna aggregerat i någon app? Kort sagt, hur ska jag ha kolla på och läsa Facebook-grupper lättast?

  2. Gabriel Eyre skriver:

    Borde ni inte heta teknikbubblan eller applebubblan ist för teknikveckan :P