Skrivet den 31 oktober 2013 kl 23:11 av Nyheter15 kommentarer672

Här kan du köpa nya iPad imorgon

Den 1 november släpps iPad Air och till skillnad mot iPhone kommer den nya iPad-modellen att säljas på en rad olika ställen.

Apple Store

Självklart kommer Apple Store i Malmö och Täby att saluföra den. De öppnar något tidigare än vanligt 08.00 i stället för 10.00. På senare tid har Apple Store på nätet inte haft nya produkter tillgängligt för omedelbar leverans när den går igång någonstans runt 02.00. Räkna med en leveranstid på någon vecka därifrån.

Apple Premium Reseller

Dessa Apple-återförsäljare som finns i de flesta större svenska städer kommer att saluföra iPad Air. Så vitt vi kan se är det ingen som har ändrat sina öppettider på grund av detta. Tipsa oss gärna om du känner till något undantag.

MediaMarkt, Siba och Elgiganten

Alla dessa tre har Apples fulla utbud och kommer därmed att sälja iPad Air i morgon bitti. Inte heller dessa har utannonserat några ändringar i öpettider under morgondagen.


[display-posts id=”82610″ image_size=”thumbnail” orderby=”date”]

15 kommmentarer på Här kan du köpa nya iPad imorgon

 1. Dan skriver:

  iPad Retina släpps också va? Det är den jag tänkte hänga på låset för Applestore för… :)

 2. Esse skriver:

  iPad mini Retina menar du?

 3. Dan skriver:

  Självklart var det det jag menade. Undrar hur jag ska kunna hålla mig vaken… :)

 4. Dan skriver:

  Äsch, kollade i Applestore nu. ”Släpps senare i november” :( I neeeeed! :)

 5. Esse skriver:

  Japp, den har aldrig varit planerad till den 1 november dessvärre.

 6. Dan skriver:

  Trist, jag fick för mig att det var 1:e november på den också. Jag gjorde sönder glaset på min iPad mini för någon vecka sen, så jag behöver verkligen en ny. Att laga glaset verkar inte vara prisvärt…

 7. MattiasN skriver:

  För iPadAir-köpare i Göteborg så kan jag meddela att åtminstone 32 och 64 Gb iPadAir WiFi mörkgrå var slutsålda på MacForum Nordstan imorse när jag kom till kassan lite efter kl 9. Och på Mediamarkt Bäckebol så anländer inte de nya modellerna förrän kl 12 idag (fre 1 nov).

 8. mrjoakim skriver:

  128GB verkar också vara slut.

 9. LagerQ skriver:

  21 november enligt senaste ryktet. Håll ut!

 10. Malte Lewan skriver:

  Nope. Jag åkte direkt efter jobbet idag, men den (4G/128 GB) var slut/fanns inte på åtta olika ställen i Malmö (inkl AS och båda Premium Resellers). Så var det med det. Önskar att den börjar säljas utanför vanlig arbetstid nästa gång, så de som jobbar får en chans.

 11. Esse skriver:

  Trist :( Har du bokat den någonstans så att det läggs undan en till dig när den kommer in igen?

 12. Malte Lewan skriver:

  Jag har väl inte helt gett upp. Ska i morgon testa Media Markt (verkar lovande att de inte fick den direkt på morgonen i Bäckebol, norr om Gbg) och tar en runda på Siba och Elgiganten i Lund (kammade noll på dessa på Mobilia i Malmö). En koll på MStore Lund är kvar, och se om det går att få reda på hur det är på Kullander Helsingborg (där måste jag veta innan jag reser). I’m running out of time givetvis.

  Sedan, som det inte funkar, får jag lägga en beställning på vanligt sätt på Apple Store och bara lägga ner tanken på att ha den snart och ta det som det kommer. Ingen katastrof alls, sjukt vore något annat, men hela processen är retlig förstås.

 13. Esse skriver:

  Inga 128 med 4G på lager i HBG tyvärr.

 14. Malte Lewan skriver:

  Tack för kollen om Hbg, Peter! Jag fick inget napp på lördagen heller. Inte på något av de ställen som jag nämner ovan. Det tycks dessutom som om MM/Siba/Elg. var svagare på 128 GB än på övriga storlekar, särskilt de två senare kedjorna. Bara Tre och Telenor säljer den av operatörerna och de har ännu färre modeller.

  Nu har jag beställt från Apple Store på nätet, så får vi se om den kommer i veckan eller nästa eller när det kan bli…

 15. Malte Lewan skriver:

  Apple meddelade mig i förra veckan att jag skulle få den 18/11. (Tidigare skrev de och talade om ett datum ytterligare en vecka senare, har jag för mig.) Det visade sig onödigt pessimistiskt, för den kom igår, 11/11.

  Slutresultatet för mig av att de inte började sälja utanför normala arbetstider fredagen den 1/11 så jag kunde vara med och köa blev alltså att jag fick vänta precis tio dagar. (Å andra sidan blev det ju någon annan som fick den tidigt.)