Skrivet den 31 oktober 2013 kl 15:48 av Nyheter17 kommentarer1173

HBO slopar bindningstiden

HBO Nordic slopar bindningstiden på sitt abonnemang och därmed anpassar sig till en av de många punkter företaget fått kritik för.

När HBO lanserades i Sverige hade man en bindningstid på 12 månader. Det gick inte heller att reklamera tjänsten om vi var missnöjda då detta avtalades bort. Efter ett par månader infördes ett dyrare månadsabonnemang utan bindningstid och nu tas alltså detta bort och bindningen försvinner på det billiga.

79 kronor i månaden kostar det med andra ord för alla från och med nu.

[source:https://www.facebook.com/HBOSweden/posts/230882297074216 ”HBO Nordic”]


[display-posts id=”82365, 62889, 60812, 60617, 57589″ image_size=”thumbnail” orderby=”date”]

17 kommmentarer på HBO slopar bindningstiden

 1. Stellan skriver:

  ett steg närmre…

 2. Tommie skriver:

  Har HBO stöd för någon hårdvara? AppleTV, XBOX 360, PS4, One, PS4 etc? Airplay är inte riktigt lösningen för mig.

 3. Esse skriver:

  De har lovat en Xbox 360-app lika länge som äkta AirPlay-stöd men än så länge har vi inte sett något av det.

 4. Olof Adell skriver:

  Jag förstår mig inte på HBO Nordic. För amerikanska HBO finns ju klienter för Apple TV XBox och alla de där. Säkert ordentlig AirPlay också. Varför kan inte HBO Nordic använda det som redan finns istället för att göra konstiga egna uppfinningar? Deras web- och iphone-app är ju supersnurriga. Är det kanske så att HBO Nordic är ett helt fristående bolag som bara licensierar filmer och serier från amerikanska HBO?

 5. Esse skriver:

  AirPlay har de inte haft och det har säkert med avtal att göra med de som äger det andra materialet de distar. Men att Apple TV-appen inte kom samtidigt är ju under all kritik.

 6. neriksson skriver:

  AirPlay ska de ha full kritik för, men att det inte finns till Apple TV sätter jag Apple som ansvariga för. Är det inte så?

 7. olof skriver:

  Ja, något måste det vara som har hållit dem tillbaka. De kom in rätt sent i det här spelet. Så pass sent i alla fall att det fanns ett standardkoncept som funkar fint. De hade bara behövt göra som Netflix eller alla Play-appar, men istället har de hållit på och joxat och rört till allt. Varför?

 8. Lappen71 skriver:

  Varför är det Apple´s fel?

 9. mattias skriver:

  Nu kan jag nästan tänka mig att köra HBO nästa vår när Game of thornes går.

 10. Esse skriver:

  Den finns ju för HBO USA så det handlar nog om vilja på det hållet i stället.

 11. LagerQ skriver:

  Positivt!

 12. Stefan skriver:

  EPIC WIN. Jag bad dem köra upp sin inbjudan men då kanske man ska testa detta nu då… Undrar hur mycket kunder och goodwill de förlorat innan detta.

 13. frippz skriver:

  Medhåll. Jag inväntar dock Apple TV-stöd innan jag ens överväger att titta på detta.

 14. neriksson skriver:

  @Lappen71 @Esse Det kan väl inte bara vara för HBO att slänga in en app i Apple TV? Skulle det vara så, så blir jag duktigt irriterat även på SVT som inte heller kommit med någon app.

 15. Esse skriver:

  Nej det är det inte – de måste förhandla med Apple. Men HBO har uppenbarligen lyckats med detta då den har en App på Apple TV i USA.

  SVT skulle med allra största sannolikhet även de lyckats med det men de är inte intresserade av appar utanför sin egen webb.