Övrigt

IKEA nu i din iPhone

ikea_app

IKEA har släppt en app till iPhone som underlättar ditt besök på varuhuset samt låter dig se deras produkter.

    Detta är IKEA Sveriges officiella app som hjälper dig att förbereda ditt varuhusbesök med hjälp av din iPhone. Du kan se aktuella kampanjer & erbjudanden, leta upp produkter, se lagersaldo, göra en inköpslista och hitta information om ditt IKEA varuhus. Appen kommer uppdateras löpande under året och vi kommer lyssna noga på era kommentarer och förslag bland annat här på App Store. Allt för att göra din IKEA upplevelse så bra som möjligt.

Att kunna ha inköpslistan i telefonen med information om hyllplats är riktigt smidigt. Tillsammans med en karta över varuhuset ska nog nästa besök inte ta lika länge som som vanligt hoppas jag. Kanske handlar man mer dock.

Att stå och bläddra i katalogen i varuhuset är inte så smidigt, nu kan man direkt hitta vad man letar efter utan att behöva använda IKEA’s terminaler för att söka.

Gillar också att lagersaldot finns med. Tidigare kunde man se det hemma innan man åkte på det man visste man skulle ha. Men väl inne på ett IKEA-varuhus är täckningen oftast inte den bästa så att surfa runt på hemsidan gick sakta. Nu när det endast är appen som behöver hämta lite data så går det nog bättre.

Appen kostar lika mycket som kaffe till maten med Familykort måndag till torsdag om jag minns rätt. Gratis.

IKEA

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!