Övrigt

Installera AirPort-Verktyg 5.6.1 i Mountain Lion

AirPort
Har du en äldre version av någon av Apples AirPortar som inte använder 802.11n nätverket så fungerar tyvärr inte det nya AirPort-Verkyget som är förinstallerat med Mountain Lion.
Tidigare hade Apple generositeten att låta oss ladda ned det gamla AirPort-Verktyget 5.6.1 till Lion. Tyvärr fungerar inte detta till Mountain Lion. Varför Apple tagit bort möjligheten är oklart, men som vi vet är Apple inte kända för vilja hänga kvar vid gamla saker.

Frank Tisellano upplevde också detta problemet när han bytte dator. Men istället för att svära över Apple lyckades han förstå att AirPort-Verktyg 5.6.1 visst var kompatibelt med Mountain Lion. Det som inte fungerade var Installeraren.

Frank skapade ett arbetsflöde som hjälper till att plocka ut AirPort-Verktyg 5.6.1 och installera det på Mountain Lion. Processen går till så att vi släpper “AirPortUtility5.6.1.dmg” på arbetsflödesikonen “AirPort Utility Extractor” som Frank gjort. Därefter kommer det att skapas ett nytt program som heter “Old Airport Utility” som vi kan dra in i Program-mappen.

Här laddar du ner Airport-Verktyg 5.6.1 från Apples hemsida
Här laddar du ner Franks Arbetsflöde
Läs mer på Frank Tisellanos hemsida och donerar pengar om du vill stödja honom för arbetet

LÄS MER OM AIRPORT-VERKTYGET 6.1
KÖP EN NY AIRPORT EXPRESS
AIRPORT-VERKTYG APPEN FÖR ATT STYRA AIRPORTS SOM KLARAR AV 802.11n
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!