Övrigt

Interaktivt koncept av iOS 7

Det är antagligen få vid det här laget som inte förväntar sig en hyfsad uppfräschning av gränssnittets design och utformning i kommande iOS 7, som kommer att visas upp för första gången under WWDC i början av nästa vecka. Söker vi på “iOS 7 concept” på Google eller Youtube hittar vi numera mängder av koncept baserade på rykten om ett “plattare” iOS.

I ett nytt koncept visar designern Steve King hans idé om vad iOS kan komma att förvandlas till. Med svarta ramar som grund för Apples egna appar och appspecifika accentfärger för att särskilja apparna åt ser det inte allt för dumt ut. Knappar, ikoner och andra grafiska element är plattare än någonsin och de skeumorfiska inslagen är som bortblåsta. iOS 7 koncept 2

Även om du inte uppskattar Kings designkonceptet kanske du ändå kan imponeras över interaktiviteten samt att det är skapat med CSS och HTML5 inte en enda bild används!). Alla ikoner är inte interaktiva, och de appar som är möjliga att ta sig in på erbjuder inte mycket funktionalitet i denna demo. Följande ikoner går att klicka på:

iOS7-koncept-interaktiv-ikoner

Testa här

VIA: CULT OF MAC
KÄLLA: STEVE KING / RECOMBU
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!