Skrivet den 19 juni 2018 kl 22:49 av NyheterKommentera158

iOS 12 beta 2 bjöd på en hel del godsaker och justeringar

Apple släppte idag ytterligare en beta till iOS 12 som alla utvecklare i detta nu kan ladda ned och uppdatera till. Förutom buggfixar och optimeringar har man även gjort lite förbättringar i både animeringar och grafiska detaljer. Nedan kan ni se allt nytt som vi hittills har stött på:

 

Animeringarna på låsskärmen har förbättrats och man kan nu se en liten preview av notisen direkt på låsskärmen (video hämtad från reddit.

Keychain är lite omgjort som ni ser på bilden till vänster och Face ID meddelar nu när den analyserar ansiktet på användaren. På bilden i mitten har det tillkommit pilar på genvägar som inte var så supersnygga. Apple har även gjort om designen där man knappar in pinkoden till sitt SIM-kort en aning.

Apple har även gjort om den grafiska delen för batteriets hälsa där blixten i grafen antagligen visar när telefonen senast laddades. På den högra bilden kan man se att raderade foton nu sparas i 40 dagar istället för dom tidigare 30 dagarna.

Screen time har även gjorts om och nu kan man sortera och se hur mycket tid man spenderar på enskilda enheter som sin iPad eller iPhone. Familjedelning av Screen time ska även vara aktiverat nu så man kan administrera och se hur mycket sina familjemedlemmar spenderar framför telefonen.