Skrivet den 30 januari 2019 kl 22:24 av Apple, NyheterKommentarer inaktiverade för iOS 13 får Dark Mode och en helt ny hemskärm – om man vill tro Bloomberg609

iOS 13 får Dark Mode och en helt ny hemskärm – om man vill tro Bloomberg
Dark Mode!!!

Det är inte bara nya iPhone-modeller som Bloomberg släpper rykten om denna afton utan även iOS 13. Enligt Bloomberg så kommer det bli en ordentlig uppdatering jämfört med tidigare år.

Bland annat så kommer vi äntligen få det efterlängtade Dark Mode som kommer se fantastiskt ut på alla iPhone-modeller med OLED-skärm. Något annat som har sett mer eller mindre likadant ut sedan första iPhone-modellen är hemskärmen och även den kommer att få sig en ordentlig uppdatering med ny design. iPad ska även få en hel del kärlek i iOS 13 och bland annat så kommer det bli möjligt att ha tabbar i appar, precis som man kan i Safari, och filhanteraren ska även bli mer avancerad.

Tidigare rykten säger även att Apple kommer öppna upp så utvecklare kan ha två fönster bredvid varandra på iPad från samma app, vilket skulle underlätta rejält om man arbetar på sin iPad.

iOS 13 kommer att visas upp på WWDC i juni och vill du läsa hur det gick när vi bytte ut vår Mac mot en iPad Pro kan du klicka dig vidare här.

Via Macrumors

Comments are closed.