Övrigt

iTunes Festival 2012 är presenterad

iTunes Festival 2012

Apple presenterade igår den fjärde upplagan av iTunes Festival som i år är framskjuten ett par månader; vanligtvis brukar festivalen ligga i mitten på sommaren, men i år har Apple flyttat den till den traditionella iPod-månaden september. Under september månads alla 30 dagar kommer över 60 olika artister uppträda på The Roundhouse i London.

Bjässarna som festivalen denna gången skyltar med är Norah Jones, Jack White, One Direction, Usher och Emeli Sandé. Hela artistlistan har ännu inte släppts men du kan följa festivalnyheterna och få ta del av all ny information via iTunesFestival.com och festivalens Facebook– och Twitter-flöde. Festivalens lineup visas givetvis också på en speciell sida i iTunes där du direkt kan köpa låtar och album av de medverkande artisterna.

iTunes Festival enheter

För boende i Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Irland och Nederländerna finns det möjlighet att delta i ett lotteri och vinna biljetter till konserterna, medan vi andra får nöja oss med gratis live-streaming via våra iOS-enheter och direkt från festivalens webbsida. Om du har en Apple TV eller en Mac med AirPlay-mottagning kan du givetvis blåsa upp bilden på en större skärm om du har en.

Vi i Sverige har ännu inte tillgång till årets iTunes Festival-app och kan således ännu inte ladda ned den eller uppdatera förra årets app, men när den väl dyker upp i App Store kan du använda knappen nedan för att ladda ned den kostnadsfria appen som krävs för att se konserterna från iOS-enheter.

iTunes Festival 2012 (universell)

iTunes

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!