by • 20 november, 2010 16:14 • Nyheter3 kommentarer264

Kensington Nightstand – Perfekt när du laddar din iPhone på natten

kensington_nightstand_1

Apple iPhone, iPhone 3G, 3GS, iPod Kensington Nightstand Bordsladdare som jag fått skickad till mig från MyTrendyPhone.se är i grunden en batteriladdare för iPhone, iPod Touch och iPad m.m. men fungerar bäst med iPhone eller iPod Touch. Det genialiska är att laddaren fungerar som ett ställ för din iPhone när den är ansluten.

Laddaren gör att telefonen lutar lite sådär lagom bakåt. Alltså perfekt att använda för applikationer som Nightstand Central då din iPhone blir både alarmklocka och väderapplikation. Det finns dessutom en app från Kensington i App Store för just detta ändamål men den är inte direkt super och jag fick inte temperaturen att visas i annan än Fahrenheit. Men som sagt så finns appen Nightstand Central som jag hellre rekommenderar.

kensington_nightstand_2

Vill du hellre ha din iPhone stående så fungerar detta också då det är lite tyngd i kontaken. Själva dockkontakten har en USB-kontakt i andra änden så man kan använda den som synk-kabel till sin dator eller ansluta den till den medföljande transformatorn. Helt enkelt en smart produkt. Ska man klaga på något så är det väl färgsättningen som inte riktigt matchar då kontakten är grå/vit och kabeln + laddare svart. Hade kanske varit snyggare med helsvart eller vitt istället för att blanda in grått.

Kensington Nightstand Bordsladdare kostar 331 kr från MyTrendyPhone.se och Nightstand Central kostar 7 kr i App Store.

Nightstand Central - Music Alarm Clock with Weather, Sleep Timer, and Flashlight - Thomas Huntington