Skrivet den 9 januari 2019 kl 10:08 av NyheterKommentarer inaktiverade för KitchenAid låter Google Assistant flytta in i en smart skärm för köket152

KitchenAid låter Google Assistant flytta in i en smart skärm för köket
No more soup for you

KitchenAid har tagit tillfället i akt att visa upp en skärm som har Google Assistant inbyggt. Skärmen är på 10” och ser onekligen ut att passa in med KitchenAids övriga sortiment i köket även om den inte har några direkt skrika färger att visa upp.

Skärmen är IPX-5 klassad vilket låter dig skvätta och kladda bäst du vill i köket utan att vara rädd för skärmens överlevnad. Skärmen fungerar med röstkommando och du kan titta på YouTube-klipp på den och du kan även göra videosamtal.

Skärmen är touchkänslig och du kan använda den för att styra dina andra smarta hemprodukter och skulle matlagningen gå helt åt fanders så går det bra att söka efter restauranger med skärmen också.

Skärmen använder Android Things som är en nedbantad version av Android från Google som är till just för smartahemmetprylar.

Hur bra skärmen faktiskt klarar av blöta fingrar och inte hopppar fram och tillbaka så fort den täcks av vatten framgår inte men tanken bakom den är styra den till största del med rösten.

KitchenAid som ägs av Whirlpool har även lanserat fler smarta prylar, bland annat en smart ugn som även den har Google Assistant inbyggt.

Via: Cnet

Comments are closed.