Skrivet den 11 juli 2018 kl 19:53 av Nyheter2 kommentarer235

Kuo: Apple jobbar på ny Mac Mini och Apple Watch med större skärm

Den pricksäkra analytikern Ming-Chi Kuo meddelar idag att Apple kommer släppa en hel arsenal med nya produkter i höst och här är hela listan med saker han säger ska presenteras:

iPhone:

Det kommer komma tre modeller, två med OLED-skärmar på 5,8 och 6,5 tum och sen en billigare modell med LED-skärm som kommer ha 6,1 tum. Samtliga telefoner kommer ha Face ID och uppgraderade A12-processorer, dom två modellerna med OLED-skärm kommer få dubbla kameror på baksidan och den billigare modellen en kamera.

iPad Pro:

Det kommer två nya modeller, den ena på 11 tum och den andra på 12,9 tum med en design likt iPhone X och utan hemknapp och istället Face ID. Precis som iPhone X kommer den ha väldigt lite sorgekanter och mer eller mindre allt kommer att vara skärm.

Mac mini:

Kuo hade inte jättemycket information att delge här mer än att en ny Mac Mini med en ny processor och om den kommer få en ny design framgick inte. Det är nu över 1300 dagar sedan Mac Mini fick sig en uppgradering så det är verkligen dags för en ny modell.

MacBook Pro och MacBook:

Inga stora nyheter här mer än att processorerna kommer att uppdateras.

Helt ny Notebook:

Kuo tror att Apple kommer släppa en billig notebook som eventuellt kommer att ta över och bli den nya MacBook Air-serien.

iMac

Här kommer det komma en större uppgradering på skärmen och utöver detta kommer den likt MacBook Pro och MacBook få uppgraderade processorer.

Apple Watch

Apple ska enligt Kuo jobba på två nya Apple Watch-modeller som båda ska lanseras 2018 som kommer ha större skärm och mer avancerade hälsofunktioner. Dom nya modellerna kommer vara på 39,9mm och 45,2mm jämfört med dagens klockor som är på 38 och 42mm.

Sist men inte minst meddelar Kuo att det nya AirPods-caset och Apples egna laddplatta AirPower kommer börja massproduceras efter sommaren och produkterna kommer säljas senare i höst.

Via Macrumors