Övrigt

Läckta bilder på Macbook Pro 13″ Retina

side-mac-pro-retina-13

Av någon märklig anledning är “läck-bilder” av någon kommande Apple-produkt alltid antingen lågupplösta eller så visar de enbart detaljer av produkten. Det är sällan produkten visas i sin helhet och högupplöst, men denna gången verkar denna oskrivna regel ha brutits.

Bilden ovan är en i en serie bilder som påstås visa den Macbook-modell i storleken 13″ som förväntas lanseras under Apple-eventet på tisdag nästa vecka, och flertalet av bilderna visar detaljer relativt högupplöst med helt ok skärpa.

Vi får se att portarna är de samma som för 15″-modellen av Macbook Pro Retina har, med dubbla uppsättningar Thunderbolt- och USB-portar, en HDMI-utgång och en minneskortläsare.

Retinaskärmen får enligt bilderna (via Windows!) upplösningen 2560 x 1600 – snäppet under storebror (2880 x 1800). Det vi hoppas på här är att Apple är ännu mer generösa med grafikkortet så att tyngre animationer i gränssnittet i OS X flyter på bättre än det gör i 15″-modellen.

Magsafe 2-kontakten visas och designen verkar vara lika tunn som dagens Retina-Macbook. Just denna modell har 8GB RAM, vilket vi förutsätter kommer vara standard för instegsmodellen.

Bilderna kommer från en forumtråd (översatt med Google) på sajten WeiPhone.com, och där finns fler bilder för den nyfikne. Som vanligt bör dock  ryktesbilder tas med en nypa salt.

VIA: 9TO5MAC
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!