Övrigt

Lär dig göra egna applikationer för iOS

logo-big

Har du en idé till en iOS-applikation men saknar kunskapen för att koda den själv och saknar pengarna för att betala någon för att göra den?
Då finns det bara en sak att göra, börja plugga!

Think Vitamin gör videoguider för allt inom webbutveckling bland annat HTML5, CSS3, Ruby, NoSQL och mycket annat och nu drar man igång en kurs i hur man skapar en iOS applikation. Man går igenom hur man blir utvecklare hos Apple, hur Xcode fungerar och givetvis Objectiv-C.

Det är hög kvalitet på kurserna och har du bara intresse och tålamod så kan du lära dig massor. Tyvärr är det inte helt billigt, 49 dollar per månad kostar det för ett guld abonnemang. I det priset ingår förutom över 400 videguider även ett Web Pro Toolkit innehållande en ljudbok om webbdesign, ikoner, bakgrunder och annat som kan vara bra att ha när du designar din app eller webbsida. Du får även tillgång till kod-exempel med mera.

Dom två första delarna är kostnadsfria så börja med att kolla in dom innan du betalar massa pengar.
Getting Started
Hello World: Part 1.

Lite förkunskaper inom programmering är att föredra, men det går givetvis att lära sig att göra applikationer även utan några förkunskaper inom programmering, men var då beredd på att det tar tid.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!