Övrigt

Lightning-adaptrar för VGA, HDMI och micro USB

lightning_hdmi

Det har tillkommit några Lightning-adaptrar i Apple Store på senaste tiden. De tidigare har vi skrivit om här och nya är för att koppla in din enhet till TV/projektor via HDMI eller VGA samt kunna synkronisera eller ladda via micro USB. Nu väntar vi bara på Camera Connection Kit för USB och minneskort.

Lightning-till-digital-AV-adapter

Visa presentationer, filmer, foton och annat innehåll i din iPad med Retina-skärm, iPad mini, iPhone 5 eller iPod touch (femte generationen) på en ännu större skärm: din HDTV. Lightning-till-digital-AV-adaptern speglar skärmbilden på iPad med Retina-skärm, iPad mini eller iPhone 5 exakt, så att alla i rummet kan se den på en widescreen-TV, projektorduk eller en annan HDMI-kompatibel bildskärm. Lightning-till-digital-AV-adaptern fungerar också som videoutgång för iPad med Retina-skärm, iPad mini, iPhone 5 eller iPod touch (femte generationen).

Köp din Lightning-till-digital-AV-adapterApple Store (sponsrad länk) för 429,00 kr


lightning_vga_usb

Lightning-till-VGA-adapter

Visa presentationer, filmer, bilder och allt annat du har på din iPad med Retina-skärm, iPad mini, iPhone 5 eller iPod touch (femte generationen) med Lightning-kontakt på en riktigt stor skärm – en VGA-utrustad TV, bildskärm eller extern projektor för skärmdubblering. Lightning-till-VGA-adaptern speglar exakt det du ser på din skärm, så att alla i rummet kan uppleva det.

Köp din Lightning-till-VGA-adapterApple Store (sponsrad länk) för 429,00 kr


Lightning-till-mikro-USB-adapter

Med hjälp av den här adaptern kan du ansluta en iPhone eller iPod med Lightning-kontakt till en mikro-USB-kabel för att synkronisera och ladda eller till en kompatibel mikro-USB-laddare för att ladda enheten.

Köp din Lightning-till-mikro-USB-adapterApple Store (sponsrad länk) för 169,00 kr


Läs mer från Apples höst-event:

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!