Övrigt

Lightning-adaptrarna till iPad för din kamera är här

lightning_camera

Nu har Apple släppt Lightning-adaptrarna för USB och SD-kort för att importera bilder från kameror till din iPad 4 eller iPad mini. Till skillnad från tidigare med den gamla kontakten finns inget iPad Camera Connection Kit utan dessa adaptrar säljs separat.

Lightning-till-SD-kortläsare

    Med Lightning-till-SD-kortläsaren är det otroligt enkelt att överföra bilder och videor från din digitalkamera till din iPad eller iPad mini, så att du kan visa dem på den vackra iPad-skärmen och dela dem med släkt och vänner.

    När du har satt in SD-kortet i läsaren öppnar iPad automatiskt appen Bilder, där du kan välja vilka bilder och videor som ska importeras och sedan ordna dem i album.

    Lightning-till-SD-kortläsaren hanterar vanliga bildfilformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-video, inklusive H.264 och MPEG-4.

Köp Lightning-till-SD-kortläsare för 249 kronor på Apple Store (sponsrad länk)

Lightning-till-USB-kameraadapter

    Med den här adaptern kan du importera bilder och video från en digitalkamera till iPad med Retina-skärm eller iPad mini med Lightning-kontakt. Lightning-till-USB-kameraadaptern hanterar vanliga bildfilformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-video, inklusive H.264 och MPEG-4.

Köp Lightning-till-USB-kameraadapter för 249 kronor på Apple Store (sponsrad länk)

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!