Skrivet den 7 januari 2019 kl 21:09 av Amazon, Apple, Nyheter, SmartaHemKommentarer inaktiverade för Lite rörliga bilder på LGs rullbara OLED-TV705

Lite rörliga bilder på LGs rullbara OLED-TV
Framtiden är äntligen här!

Förra året visade LG upp en lite annorlunda TV där skärmen – eller rättare sagt mer eller mindre hela TVn går att rulla ihop. Många var skeptiska och trodde detta aldrig skulle bli något mer än ett koncept, men nu är den här.

Digital Trends har fått ta en närmare titt på LG Signature R som med en enkel knapptryckning på fjärrkontrollen kan rulla ihop sig i sitt lilla bo av borstad aluminum. Fullt utrullad får du en OLED-skärm på 65 tum med HDR-stöd och om du bara lyssnar på musik kan du göra skärmen mindre och enbart se information om låten som spelas, eller kanske ha ett diskret bildspel igång.

Själva lådan som skärmen rullas ihop i har även ett inbyggt Dolby Atmos system på 100 watt – men inga av högtalarna pekas uppåt, men ska enligt LG simulera det hela väldigt bra. Ett litet orosmoment som många kan ha är att det finns ett gäng rörliga delar i TVn och LG meddelar att Signature R ska klara 50 000 rullningar utan problem. Den kommer även utrustad med LG’s senaste version av WebOS vilket innebär att den har stöd för Alexa och även Apples AirPlay 2.

Vad den kan tänkas kosta har LG ännu inte gått ut med men vi kan gissa att den kommer få plånboken att avgå för all framtid, men har man pengar att spendera så kommer denna gå att köpa under andra halvan av 2019.

Via Digital Trends

Comments are closed.