Övrigt

Logitech lanserar tunt tangentbord för iPad mini

ultrathin_ipad_mini_1

Logitech lanserar en mindre variant av Ultrathin Keyboard Cover till iPad mini. Vi har tidigare recenserat den större varianten till iPad. Ultrathin Keyboard Cover till iPad mini verkar ha samma form och funktion som den större varianten och enda skillnaden är storleken samt att batteritiden är lite kortare. Istället för sex månader håller detta i tre månader baserat på två timmars användande per dag så det är ändå inget du behöver ladda speciellt ofta.

Det väger endast 220 gram (iPad mini väger 308-312 gram) och har som sagt samma design som den stora varianten och fungerar både som skydd och tangentbord med magnetiskt fäste för din iPad mini.

Som vi skrev i recensionen av Ultrathin Keyboard Cover för iPad var tangenterna redan där ganska små och här är de ännu mindre men är det portabilitet som är det viktigaste kan detta vara ett bra alternativ.

Ta dock en titt på vår recension av Incase Origami Workstation som fungerar lika bra till iPad som iPad mini. Vi återkommer med recension av Ultrathin Keyboard Cover till iPad mini så snart vi kan om vi kommer över ett exemplar.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover Mini kommer finnas tillgänglig i slutet av månaden och det rekommenderade priset är 799 kronor. De tidigare varianterna av tangentbord har kommit med svenska tecken så vi förutsätter att denna version också gör det.

Läs också:
Vi recenserar Logitech Ultrathin Keyboard Cover till iPad
Vi recenserar Incase Origami Workstation

ultrathin_ipad_mini_2

ultrathin_ipad_mini_3

[youtube id=yagVrOiCmG8]

KÄLLA: PRESSRELEASE
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!