Skrivet den 26 oktober 2013 kl 10:30 av NyheterKommentarer inaktiverade för Mad Catz går från handkontroller till spelkonsoller335

Mad Catz går från handkontroller till spelkonsoller

Mad Catz har länge varit ett företag känt för sina tredjepartskontroller för spelkonsoller från de stora tillverkarna. Otaliga modeller av hand-, ratt-, flyg- och arkadkontroller har producerats i företagets fabriker under årens lopp.

När Mad Catz först presenterade androidbaserade spelkonsolen M.O.J.O verkade det bli ytterligare en i serien ointressanta och misslyckade androidkonsoller likt Ouya men efter att ytterligare information och specifikationer kommit ut i dagarna känns konsolen desto mer spännande.

mojo_accessories

Hårdvaran skiljer sig inte nämnvärt mot en vanlig androidlur i premiumsegmentet men till skillnad från Ouya har Mad Catz konsoll tillgång till Google Play Store vilket ger ett större utbud från start och användarna slipper uppfinna hjulet på nytt.

mojo_behind

Det som imponerar mest är nyheten om att Mad Catz låter dig streama spel från din PC till konsollen i ditt vardagsrum likt Nvidia Shield. Funktionen är fortfarande under utveckling men kommer att vara tillgänglig kort efter lansering.

Så frågan är om android kanske ändå kan vara med och tävla om en plats i våra överfyllda tv-bänkar i framtiden? Redan nu kan du förboka M.O.J.O för 2399 kr hos Mad Catz för leverans lagom till jul.

Specifikationer

Processor: NVIDIA Tegra 4 T40S 1.8GHz
Minne: 2GB RAM
Lagring: 16GB samt MicroSD
Operativsystem: Android 4.2.2 JellyBean
USB: 2.0 samt 3.0
Nätverk: 100Mbit Ethernet samt WiFi 802.11 a/b/g/n
Bluetooth 4.0
HDMi-utgång
3.5 mm uttag för hörlurar
Handkontroll: C.T.R.L.R

[via:http://www.idg.se/2.1085/1.527097/mad-catz-slapper-androidkonsolen-mojo—-en-liten-rackare-med-tegra-4 ”IDG”]
[source:http://madcatz.com/mojo/sve/ ”Mad Catz”]

Comments are closed.