Skrivet den 5 maj 2018 kl 10:04 av NyheterKommentarer inaktiverade för Mark Gurman: iOS 13 kommer ha fokus på iPad988

Mark Gurman: iOS 13 kommer ha fokus på iPad

Bloombergs reporter Mark Gurman meddelar att han har fått information om nästa års iOS 13 som går under kodnamnet ”Yukon”. Gurman meddelar att Apple har flera större planer för iPad och man kommer släppa en uppdaterad filhanterare, tabbar i appar likt hur det är på macOS, ha en och samma app side-by-side och fler funktioner till Apple Pencil.

Gurman säger även att några av funktionerna ovan var planerade att släppas i höst med iOS 12, men man väljer nu att avvakta och fokuserar istället för att göra iOS 12 riktigt stabilt. Apple hade även planer på att ge hemskärmen en helt ny design och lika så Photos men även detta kommer man flytta fram ett år.

iOS 12 kommer som sagt ha fokus på optimering och buggfixar, men Gurman säger att man kommer att man kommer släppa en stor ändring – support för cross-platform appar. Här råder det dock delade meningar mellan ryktesspridarna och vissa säger att även detta kommer att flyttas fram.

Apple kommer att visa upp iOS 12 på WWDC som drar igång måndagen den 4:e juni. Ovan kan ni se en konceptvideo på hur iupdateos vill att iOS 12 ska se ut.

Via Macrumors

Comments are closed.