Skrivet den 23 juli 2018 kl 08:49 av Nyheter5 kommentarer199

Marques Brownlee tycker till om nya MacBook Pro 15 och dess kontrovers

Nya MacBook Pro 15″ i dess mest kraftfulla format har fått en hel del kritik att den har svårt att bibehålla sin topphastighet. Allas vår favorit Marques Brownlee problematiserar ämnet och diskuterar varför det är så.

 

5 kommmentarer på Marques Brownlee tycker till om nya MacBook Pro 15 och dess kontrovers

 1. Marcus Attefors skriver:

  Precis min tanke faktiskt, känns extremt onödigt!

 2. Superkonna skriver:

  Absolut. Det är inte en konsumentdator. Men inte ens i yrkeslivet har jag upplevt att företagen jag jobbat åt blint slänger pengar på den värsta konfigurationen utan att bry sig om kostnader relativt till prestandan man verkligen får för pengarna.

  Men nu när Apple precis släppt en buggfix som ska åtgärda den strypta prestandan (som dessutom verkar funka bra enligt tidiga rapporter) så är den ju intressant igen för de som tänker uppgradera.

 3. Esse skriver:

  Fast frågan är om inte Marques resultat är utan throttling.

 4. Superkonna skriver:

  Det var mig en marginell prestandaökning från förra generationens i7 till den nya i9, MED Apples egna programvara. Definitvt INTE värt extrapengarna för 99,99 % av köparna. Om man inte som MKBHD sitter på ett berg med stålar öronmärkta för prylar, som man inte vet vad man ska göra av.

 5. Esse skriver:

  Fast I9:an är ju inte för vanligt folk. Det skall mycket till att överhuvudtaget räkna hem 15-tummaren. Ens i basutförande.