by • 1 oktober, 2010 • NyheterComments (5)392

Max uppdaterar och bjuder på gratis hamburgare

max_locator

Max lanserar sin uppdaterade igår sin app till iPhone och är så snälla så de bjuder oss på en gratis Originalburgare fram till 6 oktober.

Hade egentligen tänkt skriva lite mer om appen men Max skriver själva så beskrivande om den på sin hemsida så jag la helt enkelt in deras text nedan så förstår ni vad appen handlar om.

    Hitta till närmaste Max-restaurang med Max Locator 2.0. Applikationen hjälper dig att snabbt och enkelt hitta till närmaste Max-restaurang, få färdbeskrivningar samt information om öppettider direkt i din iPhone.

    Baserat på din GPS-position visar Max Locator närmaste eller valfri Max-restaurang. I den nya versionen har vi ökad funktionalitet i kartvyn samt möjlighet att se alla kampanjer, erbjudanden och reklamfilmer direkt i applikationen.

    För varje restaurang ges sedan tidigare också färdbeskrivning, öppettider, telefonnummer och information om restaurangen har drive-in.

    Lanseringserbjudande – Gratis Originalburgare!
    Vi lanserar den med en kanonerbjudande: alla som kommer in och visar upp erbjudandet i den nya Iphone-appen får en gratis Originalburgare (värde 41 kr). Det är en burgare per telefon som gäller fram till och med 2010-10-06. Gäller ej Max Arlanda och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Max Locator är gratis i App Store.

Max