Skrivet den 16 december 2018 kl 09:11 av Apple, mophie, Nyheter, Recensioner4 kommentarer612

mophie powerstation – ladda din telefon med stil
Passar perfekt med tomtedräkten

Powerbanks finns det miljoner varianter av i olika utföranden och en sak dom flesta har gemensamt är att dom är rätt tråkiga i sitt utseende – men detta vill mophie ändra på.

mophie har lanserat en ny slimmad powerbank med lightningport och den heter så mycket som Powerstation Lightning 5K och finns i tre olika färgalternativ, svart, space grey och rött. Vi har fått testa den sistnämnda och mophie har verkligen fått till den röda färgen, för den är riktigt läcker.

Powerstation kommer utrustad med två USB-A-portar vilket betyder att du kan ladda två enheter samtidigt och den ena USB-A-porten är på 10W och den andra på 5W. För alla som använder Apple-produkter så kommer laddaren även med en lightning-port vilket innebär att du kan använda din iPhone eller iPad-laddare för att ladda upp Powerstation.

Kapaciteten ligger på 5 050mAh och den ger en mobiltelefon ca 16 timmars extra batteritid, små surfplattor så som iPad Mini får ca 7 timmars extra batteritid och större surfplattor så som iPad 10,5” får fyra timmars extra batteritid. Powerstation är liten och nätt och väger endast 136 gram, att ladda vår iPhone XR och AirPods-case samtidigt klarade den med bravur – och tack vare att ena USB-A-porten har 10W så går det betydligt snabbare än med laddaren som Apple skickar med till iPhone.

Är man ute efter en powerbank som är relativt liten och smidig, kan ladda två enheter samtidigt och som har lightning så är Powerstation ett riktigt bra alternativ. Priset ligger på 599 kronor och laddaren kommer att finnas hos återförsäljare nu i december och går även att beställa direkt på mophie.com.

 

 

 

4 kommmentarer på mophie powerstation – ladda din telefon med stil

 1. Kalle skriver:

  Den va ju allt annat än vacker! Och kapacitet på 5050mAh….. Soptunnan med den!

 2. Esse skriver:

  Positivasöndag? :)

 3. Marcus Attefors skriver:

  Grinchen är det du? ;-)

 4. steffo76 skriver:

  Då är väl denna finare?
  https://www.fonesalesman.com/products/qistone-plus
  Den kan också laddas trådlöst

  Har 10st tror jag, väldigt poppis i denna familj