Övrigt

mophie släpper trådlöst laddningskit

Perfekt på resan?

mophie meddelar idag att man har lanserat ett nytt laddningskit till dom som reser ofta och vill packa lätt. Med i paketet hittar vi deras charge stream mini som laddar din telefon trådlöst via Qi, en strömadapter med utbytbar väggkontakt, så man kan använda den i dom flesta länderna i världen samt en 2,4A biladapter och en 1,5m USB-A till micro USB-kabel.


mophie skriver i sin pressrelease:

“Som ledande aktör inom trådlös laddning insåg vi vikten av att kunna ladda trådlöst under resan, så vi utvecklade ett globalt resekit till alla resenärer som behöver kunna ladda sin enhet trådlöst medan han eller hon är på resande fot. Nu har våra kunder möjligheten att skaffa trådlös laddning i ett bärbart trådlöst smidigt case, säger Gavin Slevin, General Manager, ZAGG International.”

Prislappen ligger på 669 kronor och går att köpa på mophie.com samt hos utvalda återförsäljare. Teknikveckan har sedan tidigare testat charge stream mini som ingår i laddningskittet ovan, och vill ni läsa mer om vad vi tycker om den kan ni klicka er vidare här.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!