Övrigt

Nästa iPhone är här och den heter iPhone 4

Nya iPhone 4

Nya iPhone 4 Nya iPhone 4 Nya iPhone 4

Nya iPhone 4 är här och det är den designen som vi redan sett hos ryktessajterna. Dess nya specifikationer ger oss 24% tunnare, 9,3 mm tjock. Vi får två kameror varav en är på framsidan. På baksidan blir det en LED-blixt för de där härliga festbilderna.

Skärmen

Nya skärmen har fyra gånger så många pixlar (326 ppi) som förra men bibehåller samma storlek på skärmen vilket ger en bild som bör vara betydligt skarpare.

Apparna kommer automatiskt att skalas upp till fullskärm men text som styrs av OS:et visas utan uppskalning.

Battertiden

Med de nya större batterierna i kombination med A4-processorn gör att man kunnat öka taltiden med 40% till 7 timmar, 40 timmar musik, 6 timmar surf och 300 standby-timmar.

Kameran

5 megapixelkamera. 5 gånger digital zoom. 720p i 30fps ger oss officiellt HD-video.

Du kan spela in, redigera och dela filmer med hjälp utav iMovie för iPhone. Geo-tagging fungerar även på video.

Teman, övergångar, hela klabbet dock i miniformat. Export till 360p, 520p eller 720p. Oj vad vi knappt kan vänta tills detta kommer till iPad!

iMovie för iPhone blir nerladdningsbart och kommer att kosta runt 40 kronor, antagligen 38 kr för att vara exakt. Lär fungera på iPhone 3GS också.

Fler specifikationer

Nytt snabbare trådlöst nätverk i form av 802.11n som vi hittar i våra datorer. Två micar med brusreducering. Klarar 7,2 mbit nerladdning respektive 5,8 mbit upp.

Ny treaxlad gyro som i kombination med accelerometern gör den rejält mycket känsligare. För hur du håller den, Monkey Ball 3 kommer bli super!

Micro-SIM gäller precis som med iPad. De svarta strecken på sidorna och ovansidan är antenner för mobil och bluetooth. Processorn blir nya A4 känd i från iPad.

Versioner

Svart och vitt gäller. 16 GB eller 32 GB. Priserna är subventionerade av AT&T när det kommer till USA och priset är då 199 respektive 299. iPhone 3GS blir kvar för 99 dollar.

iPhone 4

Släppdatum

iPhone 4 släpps i Sverige någon gång i juli.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!