Övrigt

Nästa version av OS X (10.9) används redan

mac-os-10-9

Det har upptäckts tidiga tecken på att Apple redan är igång med att testa OS X 10.9. Det är alltså nästa stora operativsystem efter Mountain Lion 10.8 som nu dykt upp i olika webloggar runtomkring på nätet.

Den första publiceringen kom från Letem sv?tem Applem, en tjeckisk sida. 9to5Mac bekräftade sedermera att även de kunde se att OS X 10.9 hade dykt deras i deras webloggar och att datorerna även kom från Apples egna företagsnätverk.

I takt med att olika sidor publicerade nyheten har det under dagen även kommit fler bekräftelser på att 10.9 nu används, bland annat från macrumors.com som bekräftat att även de kan se 10.9 i sina webloggar.

Att det dyker upp spår utav maskiner som kör 10.9 är i sig inte anmärkningsvärt då det är lätt att förfalska. Men att det dyker upp maskiner som sitter på Apples företagsnätverk är ett mycket säkrare kort på att det finns maskiner med 10.9 som surfar runt på nätet. Med Apples nya lanseringstakt utav OS kan vi hoppas på att vi får se det nya operativsystemet till nästa sommar. Frågan är vad det kommer döpas till?

VIA: MacRumors
KÄLLA: Letem sv?tem Applem
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!