Skrivet den 7 januari 2019 kl 08:03 av Apple, Nyheter, SmartaHemKommentarer inaktiverade för Netatmo har HomeKit-kompatibel ringklocka på ingång268

Netatmo har HomeKit-kompatibel ringklocka på ingång
2019 börjar väldigt bra

Det var igår vi skrev om att Robin Telecom blir de första att utannonsera en smart ringklocka med stöd för HomeKit och idag meddelar Netatmo att även dom har en på ingång.

Det är något sparsamt med information om Netatmos smarta ringklocka, detta då Digital Trends råkade publicera en artikel som skulle gått ut under CES-mässan. Digital Trends var snabba med att ta ned nyheten men 9To5Mac lyckades återskapa en cachad version.

Ringklockan som heter Netatmo Smart Video Doorbell är en robust, trådlös ringklocka med videoövervakning samt HomeKit-stöd och kommer att visas upp nu under CES-mässan. Kameran kommer inte kräva någon prenumeration för att lagra videoklipp som många konkurrenter idag har utan det kommer gå att spara ned allt lokalt direkt på ett microSD-kort.

Ringklockan kommer lanseras under andra halvan av 2019 och om den kommer att lanseras i Sverige är fortfarande oklart, likaså vad den kan tänkas kosta.

Via 9To5Mac

 

Comments are closed.