Övrigt

Nexus 9 finns för förbeställning på svenska Google Play

Du som väntat på att kunna få tag på Googles nya tablet Nexus 9 behöver inte vänta längre. Vi var nog många som hade trott att Googles nya Nexus-enheter först skulle bli tillgängliga i Sverige om någon månad, men det visade sig att vi skulle få möjlighet att beställa åtminstone en av dem samtidigt som de amerikanska kunderna.

Om du besöker Google Play från Sverige kommer du se att det finns möjlighet att förhandsbeställa Nexus 9. Detta är alltså Googles nya tablet i Nexus-serien med en skärmstorlek på 8,9″. Den största nyheten med denna enhet är att det är den första Android-enheten som har ett 64-bitars chipset byggt på ARM, vilket är samma teknik som Apple använt i sina senaste iPhone-och iPad-modeller.

Priset för WiFi-modellen med 16 GB är 3,495 SEK med en beräknad leveranstid på 2-3 veckor. Vill du hellre ha en modell med LTE får du vänta lite längre innan du kan beställa, men priset framgår för närvarande på 5,290 SEK. Det finns också möjlighet att köpa ett cover-skydd till Nexus 9 för 349 SEK.

Med detta kanske Google även kommer att göra övriga Nexus-enheter tillgängliga i god tid för oss svenskar. Själv ser jag mycket fram emot ett exemplar av Nexus Player.

[related]Relaterat[/related][display-posts tag=”Nexus, lollipop” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!