Skrivet den 7 augusti 2009 kl 13:20 av Nyheter7 kommentarer1323

Mac-butik till Linköping (igen)

Linköping

Linköping Linköping

Linköping kommer äntligen att få sin Mac-butik. Det är den Örebro-baserade återförsäljaren Digital Inn som expanderar. Butiken som kommer att ligga på Tanneforsgatan 3 är på över 100 kvadratmeter och kommer innehålla Apples fulla sortiment.

Tidigare har Macoteket försökt med en butik i stan men fick stänga den vilket anses som ett resultat av dåligt läge. K-Store försökte också men stängdes innan den hunnit öppna. Detta är emellertid inget som skrämmer bort Piotr Fernandez, versksamhetsansvarig på Digital Inn, som berättar att butken i Örebro går bra.

Läs mer hos Digital Inn.

7 kommmentarer på Mac-butik till Linköping (igen)

 1. Omar Henriksson skriver:

  Problemet med etablering i stadskärnan är att det är omöjligt att parkera inom rimnligt avstånd. Det här är inte Stockholm, det är Linköping. Ska man köpa en iMac här får man alltså bära kartongen en kilometer, alternativt ta med den på bussen.

  Eller så kan man köpa den på Siba och parkera utanför dörren.

 2. Svensson skriver:

  Problemet med Siba är att du bara kan köpa en iMac där. Elektronikkedjorna säljer en eller ett få modeller och har skralt med tillbehör. PC-City var det enda vettiga stället att handla Apple-prylar på i Linköping innan de stängde.

 3. Stefan skriver:

  Riktigt trevligt att ni öppnar i Linköping!
  Ang. P-platser finns det ju ett flertal inom 100m!
  Samt en lastzon bara runt hörnet..
  Kommer numera bara handla där för att stödja en butik med prylar som ja vill ha!

 4. olle skriver:

  När öppnar affären egentligen???

 5. Uffe skriver:

  Jag fick kanonsupport där när jag nu äntligen valde att släppa pc:n och skaffa mig en mac. Dessutom bar jag 27″ o lika många kg alla 50-70 meter som det är till närmsta parkering. Jag är på väg till butiken nu för att handla lite tillbehör och har inte ens tittat på nätet vad det kostar att handla grejorna där. Jag vill ha en full sortiment butik att vända mig till när jag har problem och frågor. Då kan man inte som kund handla där bara när man inte hittar sakerna billigare någon annan stans. Gör man så står man snart med nätbutiker som enda källa o dit är inte lätt att vända sig med vissa frågor.

 6. Adrian Sandin Sokolik skriver:

  Det är höjden av lathet att påstå att man inte kan handla i en affär för att man måste bära en dator en kilometer till närmaste parkering, det är med sådana argument som cityhandeln har utarmats på många orter; en cykel kan bära 20-40 kg om den är rätt lastad, förr bar man allt med händerna, folk var starkare och slapp alla välfärdssjukdomar som vi har idag. Med en välutvecklad cityhandel får vi en ökad livskvalité och slipper alla onödiga transporter till stadens utkanter. Dessutom är p-platser hemskt fula också.