Skrivet den 9 oktober 2018 kl 07:30 av Nyheter1 kommentar1088

Ny port till iPad på ingång

Apple förväntas uppdatera sina iPad Pros inom en snar framtid. Nu kommer fler tydliga rykten på vad vi kan komma att få se.

Det är utvecklaren Guilherme Rambo som kommer med informationen att iPad Pro kommer att skeppas med USB-C port istället för med den lightningport som vi är så vana vid på våra iOS enheter.

iPad Pron kommer att med USB-C kunna driva en 4K HDR video på en extern skärm. Vad som händer med lightningkontakten och smart connectorn låter Rambo vara osagt.

Rambo bekräftar de tidigare ryktena med att iPad Pro kommer få Face-ID istället för Touch-ID. Till skillnad från på iPhone så kommer Face-ID på iPaden fungera både i horisontellt och vertikalt läge.

Rambo lägger till att det är en ny penna på ingång. Den nya funktionen i pennan är att den ska ha samma funktion som AirPodsen som känner av närheten till iOS för synkning.

Så det största frågetecknet för Apple kommande keynote verkar än en gång vara datumet. Om de ska hinna ha ett keynote i oktober så kommer det behöva presenteras de närmaste dagarna.

TheVerge

En kommentar på Ny port till iPad på ingång

  1. Betongbror skriver:

    Givet köp!