Övrigt

Ny uppdatering till Mountain Lion fixar en mängd buggar

mountain_lion_osx

Drygt två veckor efter senaste uppdateringen till OS X Mountain Lion släpptes innan helgen ännu en uppdatering, och precis som förra uppdateringen släpptes denna via den automatiska programuppdateringen som från och med Mountain Lion kommer hanteras av Mac App Store.

Inga nya funktioner verkar ha aktiverats i denna version, men en hel radda med buggar har fixats, och det är verkligen påtagligt; Mountain Lion DP 3,2 känns efter ett par dagar mycket rappare än Lion någonsin kändes för mig, trots att det i teorin är en förhandsversion. Stabilitetsmässigt har Mountain Lion en bit kvar dock.

Safari har i och med denna uppdatering också fått ett nytt build-nummer, och även här märks en tydlig förbättring vad gäller hastighet och stabilitet.

Uppdatering: Upptäckte en ny tjänst i inställningarna för Notiscenter, “SocialPushAgent“, dock oklart vad den systemtjänsten kommer användas till. Det verkar som att SocialPushAgent tar hand om alla inkomna push-notiser från sociala tjänster som t.ex. Twitter (se bild nedan). Twitter-notiser kategoriseras inte för närvarande under Twitter, utan istället under SocialPushAgent, vilket troligen rör sig om en bugg.

socialpushagent

Läs allt om OS X Mountain Lion 10.8 i våra tidigare artiklar

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!