Skrivet den 18 februari 2019 kl 10:38 av NyheterKommentarer inaktiverade för Ny vikbar telefon som extraknäcker som ett smart armband235

Ny vikbar telefon som extraknäcker som ett smart armband
Fem vik från TLC

Alla tillverkare verkar ha minst en prototyp av en vikbar telefon i dag. Hur telefonerna ska vikas och vad användningsområdena ska vara spretar stort mellan de olika tillverkarna. Nu har tillverkaren TLC kommit med ett koncept som är något annorlunda än vad vi tidigare sett. Telefonen extraknäcker som armband, eller smartklocka, eller aktivitetsarmband, ja, vi vet inte riktigt vad vi ska kalla det. Men TLC ser ut att arbeta på hela fem olika vikbara telefoner varav en är en som kan vika sig runt armen.

Enligt CNET så är alla fem telefonerna i produktion och enligt The Verge så kommer TLC visa upp mer under Mobile World Congress i Barcelona nästa vecka.

Lenovo har tidigare visat upp en konceptvideo på en telefon som gick att använda som armband, även om skämtet i videon är någon kringe.

Idén i sig är inte ny, redan för 12 år sedan fick vi se en konceptvideo på en ”Nokia 888” som ändrade funktion från telefon till armband.

Via:The Verge

 

Comments are closed.