Övrigt

Nya iPhone-högtalare från JBL

Harman-ägda JBL som gjort sig kända på högtalare till iPod och sedemera iPhone har släppt en rad nyheter. Releasedatum är satt under september (något optimistiskt) och oktober månad så de borde inte vara omöjliga att få tag på inom kort.

JBL OnBeat Venue

OnBeat Venue

Ansluts trådlöst via Bluetooth eller Dock-kontakten (Ej Lightning).

Finns i färgerna svart, vit och vit/röd

Utlovar ett ljud som klarar vardagsrummet.

Cirkapris: 1800 kronor.

JBL OnBeat aWake

OnBeat aWake

Väckarklocka med Dock-kontakt (Ej Lightning). Fungerar både med iPhone och iPad. Med en tillhörande app AmpUp - Harman International Industries så kan du anpassa även skärmen efter vilken information du vill ha synlig lätt på nattduksbordet.

Finns i svart eller vitt.

Cirkapris: 1300 kronor.

JBL Flip

Flip

Trådlös högtalare med inbyggda batteri. Ansluter via Bluetooth och har även mikrofon så den kan fungera som en högtalartelefon. Batteriet varar fem timmar på full laddning.

Svart eller vitt.

Cirkapris: 1200 kronor

On Tour Wireless

On Tour Micro Wireless

Även denna en liten högtalare med Bluetooth-anslutning. On Tour Micro har dock begåvats med en 3.5mm sladd för de som föredrar detta. Produkten kan seriekopplas på något spännande sätt med oändligt många likadana högtalare. Batteriet varar fem timmar.

Cirkapris: 600 riktigt rimliga kronor.

On Tour Micro II

On Tour Micro II

Stor som en hockeypuck enligt pressmeddelandet och kostar endast runt 400 kronor. Smidigt värre. Finns i färgerna vit/grå, vit/orange och svart/grå.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!